Kommentarer Marquardt-dørsvirkningsbryter

  01.12.2016

Snap action brytere har blitt brukt i arbeidsmiljøer, applikasjoner og produkter i mer enn 80 år. De første snap-bryterne var grunnleggende komponenter designet for å lagre energi i en vår og deretter kanalisere denne energien for å overføre en bevegelig kontakt via en snap-handling. De samme designprinsippene brukes fortsatt i dag, selv om teknologien har blitt oppgradert og perfeksjonert i løpet av de siste tiårene.

 

National Electrical Manufacturers Association definerer en snap-aktjonsbryter som en "mekanisk betjent elektrisk bryter som har forhåndsbestemte og nøyaktig kontrollerte egenskaper, og har kontakter der maksimal separasjon mellom hvilken som helst støtkontakt er 1/8 tommer."

 

Fordeler med snap action

 

Snap Action Switch-teknologien har vist seg å være den beste løsningen for enkle brytermekanikk til tross for fortsatt teknologisk fremgang og forbedringer. Det har stått tidstesten i stor grad fordi det konsekvent virker på en intuitiv måte, selv i de mest krevende miljøer. Andre fordeler er:

 

      Robust og robust design gir lang mekanisk levetid

      Mekanisk liv overgår alternative teknologier

      Ulike materialer og hylser gir fleksibilitet moderne bedrifter trenger

      Snap action brytere kan være helt forseglet og vanntett

      Endringer i temperatur og elektronisk forstyrrelse påvirker ikke driften

      Kan betjenes uten hjelpekraft

 

Marquardt 1115 og 1117 Series

 

Du får alle fordelene med snap action-brytere med 1115 og 1117-serien. Begge disse produktene er enpolet snapsaksjonsbrytere. De tilbyr byttefunksjoner opptil 16 ampere med 250 spenninger, mens aktuatoren som er tilstede på begge (som drives av lagret energi og styrer bryteren), beveger seg i de fleste retninger for enkel bruk i en rekke forskjellige åpnings- og lukkeprogrammer. 1115 og 1117-serien kan også kjøpes med forskjellige kontaktkonfigurasjoner for å dekke dine behov. Hver av disse kontaktene avsluttes med 6,3 mm Quick Connect eller Fast Connect-terminaler.

 

Bruk og applikasjoner

 

Marquardt 1115 og 1117 brytere brukes ofte i medisinsk utstyr, cateringprodukter og husholdningsartikler, men er også ideelle for enhver applikasjon der det er nødvendig med presisjonsmåling. Disse inkluderer:

 

      Baseboard oppvarming

      Kjeleregulering

      ovner

      Medisinsk utstyr

      Automater

      Boblebad

      fryers

 

Drift og måling

 

Våre produkter kan brukes til å bytte og kontrollere høyspenning og strømbelastning direkte uten bruk av komponenter som reléer. De kan bruke målinger relatert til trykk, posisjon deteksjon og temperatur i drift. Temperatur er det vanligste sensorelementet, og her kan en bryter brukes med termostatkontroller for å slå på eller slå av varme hvis det blir for kaldt eller varmt. Snap action brytere kan også brukes til å slå på og av strømmen når du åpner en dør, eller for å koble clutchen på en gressklipper for brukersikkerhet.

 

Utmerket design og erfaring

 

Marquardt har produsert brytere og andre komponenter i mer enn 50 år. Marquardt har prosesser på plass som sikrer overholdelse mens de leverer produkter av høyeste kvalitet til kunder over hele verden. Du kan stole på at Nexus skal levere komponenter av høy kvalitet som tilfredsstiller dine behov og krav.